Livrare Gratuita la comenzi ce depasesc 300 lei!

Invertoare

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Invertoare

 

Invertoarele preiau intrarea de 12V DC de la baterie si o schimba la o iesire de 230V AC, permitandu-va sa utilizati aparatele de uz casnic in vehiculul sau barca dvs. atunci cand sunteti departe de alimentarea locatiei/termului, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa investiti in echipamente alimentate de 12V. 

Sunt disponibile doua tipuri de invertor; Invertoare cu unda sinusoidala cvasi (sau modificate) si invertoare cu unda sinusoidala pura. Invertoarele cu unda sinusoidala cvasi-sinusoidala vor alimenta 95% dintre aparatele electrocasnice (de exemplu, cuptoarele cu microunde, ceainicele, uscatoarea de par, blenderele, televizoarele, laptopurile etc.), dar unele echipamente care sunt controlate de tiristoare vor functiona numai de la un invertor cu unda sinusoidala pura (exemple sunt masini de spalat si aparate de facut paine).

Ar trebui sa determinati consumul de energie (in wati W) al celui mai mare echipament pe care probabil ca doriti sa il rulati si apoi sa alegeti un invertor care ofera acest lucru, plus o cantitate buna de capacitate de rezerva (aceasta poate ajunge pana la dublarea consumului probabil). in wati).

Amintiti-va ca, atunci cand utilizati un invertor, probabil va veti descarca bateria la un ritm mult mai rapid decat ati face atunci cand utilizati un echipament de 12V, asa ca este posibil sa doriti sa aveti incarcatorul de baterie pornit sau motorul pornit pentru a umple bateria daca utilizati invertorul pentru perioade lungi.

Suport clienti L - V 9:00 - 18:00

contact@urbanpak.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!